Vilka är GroGreen® och E. Marker A/S


E. Marker A/S är ett dynamiskt företag i Padborg, inriktat på försäljning och utveckling av organiska och biologiska produkter till växter. Vi arbetar med försäljning av och rådgivning om produkter till golfbanor, fotbollsplaner, parker och privata trädgårdar. I Sverige sker försäljningen via dotterbolaget Ecoturf AB som även det ägs och drivs av VD Carsten Marker.

Ecoturf AB säljer trädgårdsprodukter under de två varumärkena GroGreen® och Osmo®.

GroGreens trädgårdsprodukter utvecklas av E. Marker A/S i Padborg – och säljs via trädgårdscentra och plantskolor i Danmark och Sverige. Vi har som företag under de senaste årtiondena arbetat målinriktat med att utveckla ett starkt, biologiskt koncept för skötsel av bl.a. golfbanor och privata trädgårdar. Som trädgårdsägare kan du vara säker på att GroGreen-produkterna ger dig fina resultat i trädgården. Många av GroGreens gödselprodukter används till professionell skötsel av golfbanor och fotbollsplaner, liksom hos trädgårdsanläggare.

Miljö och hållbarhet ligger oss mycket varmt om hjärtat. Vårt fokus ligger på utveckling av förebyggande produkter i stället för bekämpningsmedel. Trädgårdsägare och andra användare av trädgårdsprodukter från GroGreen kan därför glädja sig åt en både grönskande och miljövänlig oas, där familjen kan äta fritt av frukt och grönt – utan risk!

E. Marker A/S arbetar kontinuerligt och målinriktat med att utveckla, förbättra och förnya sortimentet, som består av en lång rad skötselprodukter för hela trädgården. Alltid med fokus på miljö, ekologi och hållbarhet, såväl i tankarna som i produktutvecklingen, vilket har lett till nya produkter för ekologisk odling och att hänsyn tagits till miljön vid uppdateringen av flera produkter.

Utvecklingen av GroGreen® Feed&Shine®-serien fortsätter, och den består nu av fem produkter. Flera års målinriktade tester i England visar att GroGreen® Feed&Shine® Rosor, Buxbom, Grönsaker, Frukt och Rhododendron stärker och skyddar växterna mot väder och potentiella skadedjur. Effekterna är helt och fullt dokumenterade.

Användarna efterfrågar i allt större omfattning rena produkter, som kan bidra till starkare växter och en sund tillväxt utan pesticider. För att stärka tilliten till E. Markers produkter, har både du och användarna fri tillgång till all dokumentation om samtliga produkter. Vi arbetar med full transparens.

Som en extra uppbackning erbjuder vi både dig och användarna att, på sociala medier, se hur produkterna används bäst. Det finns en rad nya filmer som förklarar hur våra produkter används, till exempel Feed&Shine®, Myco Växtaktivator, flytande såväl som fasta gödselvarianter. Det kommer hela tiden nya filmer i hög kvalitet, och du är välkommen att använda dem på dina egna sociala medier. Alla filmer kan hämtas på hemsidor eller på YouTube.

Läs mer om företaget på www.ecoturf.se

Med vänlig hälsning
Carsten Marker
VD och trädgårdsentusiast

         


Carsten Marker

CEO och trädgårdsägare

+45 40 59 74 67


Carsten har i många år arbetat med produktutveckling och försäljning av biologiska produkter till golfbanor, fotbollsplaner och trädgårdsanläggningar.

Stig Bennekov

Order och intern försäljning

+45 26 80 14 33


Stig hanterar alla interna försäljningsuppdrag och kan vara den första som svarar i telefonen och hjälper dig när du ringer till kontoret.

Bjarne Palsov

Försäjlningschef

+45 40 17 72 22


Bjarne har arbetat med försäljning och marknadsföring gentemot golfbranschen, lokala myndigheter samt trädgårdscentra sedan 1988. Bjarne ansvarar för försäljningen av E. Markers varumärken i Danmark.

Marianne Sørensen

Ekonomi

+45 40 80 24 42


Marianne sköter den löpande ekonomifunktionen och har mångårig erfarenhet av redovisning.

Jan Kjær Rasmussen

Säljkonsult

+45 30 55 26 78


Jan är säljansvarig för Danmark, Sverige och Japan, samt rådgivare åt danska kommuner. Jan är också utbildad groundsman.

Jens Peder Lilholt

Säljkonsult

+45 30 80 64 88


Jens Peder har många års erfarenhet från den gröna branschen (allt från bruksgräs till trädgårdscentra) i Danmark.

Nicklas Åkesson

Säljkonsult

+46 073 301 51 00


Nicklas är vår svenske säljkonsult för trädgårdscentra i Sverige och han är också rådgivare åt den svenska golvbranschen. Nicklas har 15 års erfarenhet av trädgårdscenterbranschen.

Jesper Gade Nissen

Marknadsföring

+45 30 80 92 01


Jesper sköter marknadsföring och säljsupport från kontoret. Jesper har mer än tio års erfarenhet av onlinebaserad marknadsföring och försäljning samt digitalisering.


Mark Schultz Jensen

Grafisk Designer

+45 31 37 03 85


Mark är vår grafiska designer och har många års erfarenhet av konceptutveckling och digital design.

Mathilde Skaarup Marker

Assistant för SoMe

+45 74 67 08 08


Mathilde tar hand om våra sociala medier med nytt innehåll och ger dig svar om du skriver till våra profiler.
parallax background
Håll din trädgård i balans utan kemi!

Naturen har sin egen fina näring, som är bra för miljön

Få de senaste tipsen till din trädgård

Vi skickar med jämna mellanrum ut tips och råd via mail för din trädgård - anmäl dig här.

 

    Vid anmälan accepterar du våra cookies och persondatapolitik.