Försäljnings- och leveransvillkor - Grogreen

Försäljnings- och leveransvillkor

Försäljnings- och leveransvillkor för E. Marker A/S

 

Tillämpning och giltighet

Varje leverans sker på grundval av följande försäljnings- och leveransvillkor, med mindre annat skriftligen avtalats mellan E. Marker A/S och köparen. Varje avvikelse härifrån som införts i köparens order eller liknande betraktas som ogiltig om ingen annan skriftlig bekräftelse föreligger från E. Marker A/S sida.

 

Offert och orderbekräftelse

Information i broschyrmaterial samt produktinformation är endast bindande i den mån avtalet uttryckligen hänvisar härtill.

 

En order är inte bindande för E. Marker A/S innan en orderbekräftelse från E. Marker A/S föreligger hos köparen. Om köparen har invändningar mot orderbekräftelsens innehåll ska dessa invändningar föreligga skriftligen och vara E. Marker A/S tillhanda senast 2 vecka efter datumet för orderbekräftelsen.

 

Priser och betalningsvillkor

E. Marker A / S tar emot betalning med VISA, VISA Electron, Maestrocard och Mastercard. Betalning dras bara från ditt konto när varan skickas.

 

Alla belopp är i SEK. Svenska kronor och är inkl. moms.

 

E. Marker A / S använder en godkänd betalningsserver som krypterar all din kortinformation med SSL (Secure Socket Layer) -protokoll. Det betyder att din information inte kan läsas.

 

Leverans

E. Marker A / S levererar alla vardagar, med beställningar gjorda före kl. 12.00

 

Reklamationer

En 2-årig reklamationsrätt beviljas i enlighet med köpelagen. Vår rätt till reklamation gäller defekter i material och / eller tillverkning. Rätten till reklamation gäller inte produkter som har överskridit datumet ”minst hållbart till”.

 

Klagomålet gäller inte fel eller skador som begås av felaktig användning av produkten / tjänsten.

E. Marker A / S täcker returkostnader i rimlig utsträckning.

 

Vid återkomst

Förfrågningar riktas till och klagomål skickas till:

E. Marker A / S

Okslundvej 8

DK-6330 Padborg

 

Paket som skickas på COD accepteras inte.

 

Återbetalning

Om en återbetalning har avtalats, vänligen skicka dina bankuppgifter så att vi kan överföra det överenskomna beloppet.

 

Ångerrätt

Det finns en 14-dagars fullständig returrätt på varor som köpts i vår webbshop.

Perioden beräknas från den dag du fick beställningen.

Returkostnaderna måste betalas av dig.

 

Avbokning måste rapporteras till oss senast 14 efter köpet och från avbokningen måste du returnera sändningen senast 14 dagar efter.

 

Anmälan måste ges per. maila till info@grogreen.dk. I meddelandet måste du göra det klart för oss att du vill utöva din ångerrätt. Du kan också välja att använda vårt vanliga avbokningsformulär och skicka med retur. Du hittar den här: Fortrydelsesformular_grogreen_SE

 

Objektets skick när du skickar tillbaka det

Du är endast ansvarig för försämring av varans värde, vilket beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att bestämma artikelns egenskaper, egenskaper och hur det fungerar. Med andra ord – du kan prova artikeln på samma sätt som om du testade det i en fysisk butik.

 

Om varan har prövats utöver vad som beskrivs ovan, anser vi att den används, vilket innebär att du vid annullering av köpet endast kommer att få en del eller inget av köpebeloppet, beroende på varans kommersiella värde .

 

För att få tillbaka hela inköpsbeloppet måste du göra detsamma som du kan i en fysisk butik. Du kan prova produkten men inte ta den i bruk.

 

Klagomål – översikt och länkar:

Om du har ett klagomål om en produkt som köpts i vår webbshop kan ett klagomål skickas till:

Centrum för klagomålslösning

Board of Board, Toldboden 2

8800 Viborg

 

Du kan klaga till Center for Complaint Resolution via klagomålsportalen för styrelsen: https://kpo.naevneneshus.dk/

 

Om du är en konsument som är bosatt i ett annat EU-land än Danmark kan du registrera ditt klagomål i EU-kommissionens online-klagomålsplattform.

 

Plattformen finns här: http://ec.europa.eu/odr

Om du skickar in ett klagomål här måste du ange vår e-postadress: info@grogreen.dk

 

<em>I Sverige marknadsförs och säljs alla våra produkter till golfbanor, idrottsanläggningar, kommuner, park och trädgårdsanläggningar, detaljhandel samt övrige kunder via Ecoturf AB.</em>

 

<em>Ecoturf AB ägs till 100% av E. Marker A/S i Danmark.</em>

Återförsäljare